Υπηρεσίες

Η σαφηνεκτομή με laser (EVLA) είναι αναίμακτη τεχνική που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας με την κατάρρευση και τελικά το κλείσιμο της παθολογικής φλέβας για την πρόληψη της εξέλιξης φλεβικής νόσου, συμπεριλαμβανομένων των επώδυνων διογκωμένων κιρσών.

Περισσότερα...

Οι φλέβες είναι τα αγγεία που επιστρέφουν το αίμα στην καρδιά μόλις κυκλοφορήσει στο σώμα (σε αντίθεση με τις αρτηρίες που μεταφέρουν αίμα πλούσιο σε οξυγόνο από την καρδιά στο σώμα). Έχουν βαλβίδες μονής κατεύθυνσης που βοηθούν στη διατήρηση της ροής του αίματος προς τη σωστή κατεύθυνση. Εάν αυτές οι βαλβίδες σταματήσουν να λειτουργούν όπως υποτίθεται, το αίμα μπορεί να ρέει προς τα πίσω και να λιμνάζει στη φλέβα, προκαλώντας αύξηση του μεγέθους της.

Περισσότερα...

Οι ευρυαγγείες είναι εντοπισμένες συστάδες από μοβ, κόκκινο και μπλε φλέβες που κάθονται ακριβώς κάτω από το δέρμα. Ιατρικά γνωστή ως τηλεαγγειεκτασία, είναι η "διακλαδούμενη" εμφάνιση φλεβών, παρόμοια με τις ιστούς, επομένως ονομάζεται φλέβα αράχνη. Οι ευρυαγγείες μπορεί να αποτελούν αισθητικό πρόβλημα επειδή αναπτύσσονται συχνά σε ιδιαίτερα ορατές περιοχές, όπως το πρόσωπο ή τα πόδια.

Περισσότερα...

Η απεικόνιση φλεβών με υπερήχους ή Triplex είναι μια διαδικασία που παράγει εικόνες του εσωτερικού του σώματος χρησιμοποιώντας ηχητικά κύματα υψηλής συχνότητας. Αυτές οι εικόνες συλλαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο και είναι σε θέση να δείξουν τη δομή και την κίνηση της ροής του αίματος.

Περισσότερα...

Τα έλκη των ποδιών μπορεί να προκληθούν από ανεπαρκή ροή αίματος από τις αρτηρίες ή τις φλέβες. Η ανεπαρκής θεραπεία ή η ακατάλληλη διάγνωση θα μπορούσε ενδεχομένως να οδηγήσει σε απώλεια του άκρου. Εξαιτίας αυτού, το καλύτερο άτομο για να αξιολογήσει το έλκος των ποδιών είναι ένας Αγγειοχειρουργός που μπορεί να θεραπεύσει και τις αρτηρίες και τις φλέβες.

Περισσότερα...

Οι προεξέχοντες φλέβες μπορούν να κάνουν τα χέρια σας να φαίνονται σημαντικά γηρασμένα. Με τα χρόνια, το δέρμα χάνει κάποια ελαστικότητα και όγκο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε εμφάνιση, αντιαισθητικών φλεβών στην επιφάνεια του δέρματος. Οι περιοχές που δέχονται πολύ έκθεση στον ήλιο, όπως τα χέρια, τείνουν να δείχνουν τα σημάδια αυτά ακόμη πιο γρήγορα.

Περισσότερα...

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας, ο Dr.Μαύρος γεμίζει μια σύριγγα με την ιατρική κόλλα, η οποία εισάγεται στο πιστόλι διανομής του συστήματος κλεισίματος VenaSeal ™ που είναι προσαρτημένο σε έναν καθετήρα. Ο καθετήρας προωθείται στην ασθενή φλέβα υπό υπερηχογραφική καθοδήγηση.

Περισσότερα...

Στο ιατρείο μας θα βρείτε σε αποκλειστικότητα το νέο υπερσύγχρονο laser διόδου αποκλειστικά για τις μπλέ και κόκκινες αντιαισθητικές ευρυαγγείες. Το laser έχει την επίδραση της εκλεκτικής θερμικής φωτοπηξίας με αποτέλεσμα να προστετεύει την επιδερμίδα απο τυχόν ανεπιθύμητες παρενέργειες και ταυτόχρονα την εφαρμογή εκπληκτικών  αισθητικών αποτελεσμάτων μέσα σε ελάχιστες εφαρμογές.

Περισσότερα...