Δερματικά Συμπληρώματα & Ενέσιμα στη Θεσσαλονίκη

Με τον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό ενέσιμων θεραπειών στην αγορά, οι ασθενείς μπορούν να μπερδευτούν σχετικά με τις διαφορές μεταξύ των διαφορετικών εμπορικών σημάτων. Ενώ μπορεί να μην συμφωνούν στον τρόπο με τον οποίο το κάνουν καλύτερα, τα ενέσιμα όλα έχουν τον ίδιο στόχο - να μειώσουν την εμφάνιση ρυτίδων και πτυχών,για να αποκαταστήσετε περιοχές που έχουν χάσει τον όγκο, όπως τα μάγουλα και να γεμίσουν τα χείλη.

dermatika-sympliromata-kai-enesima
dermatika-sympliromata-kai-enesima

Για να το κάνετε απλό, μπορείτε πραγματικά να σπάσετε τα ενέσιμα σε δύο κατηγορίες, τα νευροδιαμορφωτικά και τα δερματικά πληρωτικά.

Τι είναι ένα δερματικό πληρωτικό;

Τα δερματικά πληρωτικά είναι αληθινά στο όνομά τους. Γεμίζουν την ρυτίδα ή την πτυχή ή προσθέτουν όγκο. Όταν τοποθετείται κάτω από μια ρυτίδα, τα δερματικά πληρωτικά γεμίζουν τη περιοχή, πιέζοντας το δέρμα προς τα πάνω και αφαιρώντας την ρυτίδα ή την πτυχή.

dermatika-sympliromata-kai-enesima
dermatika-sympliromata-kai-enesima

Ποιοι είναι οι κίνδυνοι με τα δερματικά πληρωτικά;

Οι κίνδυνοι με όλα τα ενέσιμα καταλήγουν σε δύο βασικά πράγματα: τις αλλεργικές αντιδράσεις και τη μετανάστευση ή τη θρόμβωση. Επειδή το υαλουρονικό οξύ εμφανίζεται φυσιολογικά στο ανθρώπινο σώμα, οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες. Τα συνθετικά πληρωτικά μπορεί να είναι πιο επιρρεπή σε αλλεργικές αντιδράσεις στον ασθενή.

Διαφορετικά, ο πραγματικός κίνδυνος με τα δερματικά πληρωτικά είναι η έγχυση σε λάθος θέση. Αυτό μπορεί να επιτρέψει στο πληρωτικό να μεταναστεύσει σε μια ανεπιθύμητη περιοχή όπου μπορεί να είναι εμφανής ή το πληρωτικό μπορεί να σχηματίσει ένα κομμάτι, το οποίο μπορεί επίσης να φανεί εκεί που ωθεί το δέρμα. Αυτό είναι ένα πλεονέκτημα των πληρωτικών υαλουρονικού οξέος επειδή τα αποτελέσματά τους μπορούν να αντιστραφούν με μια απλή ένεση ενός ενζύμου σε περίπτωση που το πληρωτικό έχει μετακινηθεί. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί οι κίνδυνοι είναι σπάνιοι και είναι συνήθως αποτέλεσμα ενός άπειρου εγχυτή. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να εμπιστευτείτε μόνο έναν έμπειρο εγχυτή όπως ο Dr.Μαύρος και την ομάδα του στο Vein Laser Center Thessaloniki με οποιαδήποτε ένεση.