Νέα

Η τελευταία εξέλιξη στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων όπως κιρσοί,φλεβίτιδα και το φλεβικό έλκος είναι η χρήση του laser , με το οποίο πλέον η επέμβαση της σαφηνεκτομής γίνεται γρήγορα,αναίμακτα και ανώδυνα. Ας δούμε όμως το πραγματικό κόστος της επέμβασης με laser και από τι εξαρτάται : 1.Βασικός παράγοντας είναι η ασφαλιστική ικανότητα του/της ασθενούς.Αν υπάρχει ασφαλιστική ικανότητα (ΙΚΑ κτλ) εννοείται πως το κόστος θα είναι χαμηλότερο σε σχέση ασθενούς χωρίς αυτήν. 2.Η κλινική που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.Διάφορες κλινικές προσφέρουν διάφορες τιμές,οπότε ο ασθενής καλείται να αποφασίσει σε αυτό το στάδιο την επιλογή της κλινικής. 3.Ο τύπος του laser που θα χρησιμοποιηθεί.Η εξέλιξη της τεχνολογίας πλέον μπορεί να μας προσφέρει το καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα αρκεί ο Ιατρός να είναι απόλυτα εξοικιωμένος και εκπαιδευμένος σε αυτήν.Εδώ και 10 χρόνια περίπου η αναίμακτη αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων έχει προοδεύσει από τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RF) μέχρι το laser το οποίο εξαρτάται από το μήκος κύμματος που διοχετεύει το φώς (980nm-1080nm) και τη τελευταία εξέλιξη στα 1470nm.Ο ασθενής θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να ρωτάει με τι τρόπο θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση μιας και το κόστος είναι ανάλογο της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί. 4.Το στάδιο της πάθησης που έχει ο/η ασθενής.Εννοείται οτι στον/στην ασθενή που αποφασίζει να πραγματοποιήσει επέμβαση σε αρχικό στάδιο,το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο. Ο Ιατρός κ.Μαύρος προσφέρει ΜΟΝΟ τη τελευταία εξέλιξη του laser 1470nm το οποίο παγκοσμίως έχει σε όλες τις μελέτες τα καλύτερα επεμβατικά αποτελέσματα.Η αποκατάσταση είναι άμεση μιας και η επέμβαση πραγματοποιείται αναίμακτα και ανώδυνα με επιστροφή στη καθημερινότητα άμεσα. Το συνολικό κόστος της επέμβασης κυμαίνεται από 1500 εώς 1900 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα στη τιμή).

Η χρήση του laser στην αντιμετώπιση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας προσφέρει μια ασφαλέστατη επιλογή ΜΟΝΟ όταν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία κάνοντας την επέμβαση τελείως ανώδυνη και άνετη για τον/την ασθενή.Μετά από εξονυχιστική χαρτογράφηση του φλεβικού δικτύου και πάντα με τη χρήση υπερήχου η προβληματική φλέβα παρακεντείται και εισάγεται η οπτική ίνα μέχρι εκεί που ο Αγγειοχειρουργός κρίνει ασφαλές και αποτελεσματικό. Γίνεται κατανοητό πως κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά μιας και η φλεβική ανατομία ποικίλει,άρα και η συνήθης ερώτηση απο τους ασθενείς για το κόστος εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η επέμβαση με laser σε ένα τυπικό περιστατικό διαρκεί 45 λεπτά με 1 ώρα και μετά το πέρας αυτής ο ασθενής μπορεί να περπατήσει κανονικά και να κάνει τις συνηθισμένες δραστηριότητες του χωρίς κανένα δισταγμό.Η αποχώρηση από τη κλινική γίνεται μετά από 1 ώρα. Μετεγχειρητικά στον ασθενή χορηγείται προληπτικά αντιβίωση ευρέος φάσματος και ένα ήπιο παυσίπονο άν και εφόσον χρειαστεί.Ο αρχικός έλεγχος πραγματοποιείται στο Ιατρείο μετά από 5-7 ημέρες. Συνηθισμένες μετεγχειρητικές ενοχλήσεις αποτελούν το ήπιο τράβηγμα στη περιοχή του μηρού και μικρές εκχυμώσεις (μελανιές),καταστάσεις που υποχωρούν το αργότερο μετά απο 10 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΙΜΟ όταν η επέμβαση πραγματοποείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό στο laser. Εμπιστευθείτε μας και πραγματοποιήστε την επέμβαση σας με ασφάλεια και αποτελεσματικά και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Η επέμβαση της σαφηνεκτομής πλέον γίνεται διαδικασία 45 λεπτών με το νέο σύστημα laser σε αποκλειστικότητα απο τον Dr.Μαύρο,Αγγειοχειρουργό με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας με χρήση laser.

Περισσότερα...

Ο Dr.Μαύρος είναι εξειδικευμένος Αγγειοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη,καλύπτοντας επεμβατικά ολόκληρη την Ελλάδα και με έντονη παρουσία στα Βαλκάνια.Ασχολείται εξειδικευμένα με τις φλεβικές παθήσεις και ιδιαίτερα πρωτοπορεί στην αναίμακτη θεραπεία τους με laser

Περισσότερα...

Αποτέλεσμα σαφηνεκτομής πριν και μετά απο 1 μήνα,με το νέο laser 5ης γενιάς 1470nm σε αποκλειστικότητα από τον Dr.Μαύρο και την ομάδα του.Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και εόναι ανώδυνη και αναίμακτη.Η διάρκεια παραμονής του/της ασθενούς στη κλινική είναι 2 ώρες.Επιστροφή στη καθημερινότητα άμεσα.

Περισσότερα...