Νέα

Αποκλειστικά στο Ιατρείο μας θα βρείτε το μοναδικό laser που εξαφανίζει τις ευρυαγγείες σε λίγες συνεδρίες εντελώς ανώδυνα

Το νέο υπερσύγχρονο laser δρά αποκλειστικά στις ευρυαγγείες είτε αυτές είναι χρώματος μπλέ,είτε κόκκινο

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη συνεδρία και η εφαρμογή του laser γίνεται στο Ιατρείο εντελώς ανώδυνα και πάντα με τη προσωπική επίβλεψη του ειδικού Αγγειολόγου-Αγγειοχειρουργού κ.Μαύρου

Εφαρμογή πρώτης φοράς

Προγραμματίστε άμεσα την επίσκεψη σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι το καλοκαίρι στο 2310276699

 

Η επέμβαση αφαίρεσης κιρσών και διόρθωσης της υποκείμενης φλεβικής ανεπάρκειας που τους δημιουργεί αντιμετωπίζεται πλέον με τη χρήση σύγχρονου διοδικού laser 1470nm.

Η επέμβαση χαρακτηρίζεται από το γρήγορο χρόνο αποκατάστασης ,την ασφάλεια από ανεπιθύμητες μετεγχειρητικές επιπλοκές αλλά και την ευκολία για τον ασθενή ώς επέμβαση 1 ημέρας.

Ο Ειδικός Αγγειοχειρουργός-Αγγειολόγος κ.Μαύρος θεωρείται κορυφαίος στην επεμβατική Αγγειοχειρουργική στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό οπού δραστηριοποιείται.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας για οποιοδήποτε Αγγειολογικό πρόβλημα σας απασχολεί

 

Η αντιμετώπιση των κιρσών και η διόρθωση της υποκείμενης φλεβικής ανεπάρκειας είναι πλέον μια απλή διαδικασία στην οποία όλοι οι πάσχοντες μπορούν να υποβληθούν,ανεξάρτητα ηλικίας,άλλων χρόνιων νοσημάτων αλλά και το πλεονάζων σωματικό βάρος,παράγοντες που αποκλείουν ασθενείς από παλιότερες και μη αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις

Πλέον με μια απλή παρακέντηση της πάσχουσας φλέβας,πάντα υπό απλή τοπική αναισθησία,εισάγουμε και τοποθετούμε με ακρίβεια χιλιοστού μιας τελευταίας γενιάς οπτική ίνα και χρησιμοποιώντας θερμική ενέργεια από το ενδοφλέβιο LASER,προκαλούμε καταστροφή της ανεπιθύμητης φλέβας και των αντιαισθητικών κλάδων της

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 45 λεπτά εντελώς ανώδυνα,αναίμακτα και αποφεύγοντας τομές και ράμματα.Στο πόδι τοποθετείται ειδική κάλτσα διαβαθμιζόμενης συμπίεσης και ο ασθενής μπορεί να αποχωρήσει επιστρέφοντας στις καθημερινές του δραστηριότητες

Τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΙΜΑ σε ποσοστό 95% των ασθενών (σε σχέση με παλιότερες χειρουργικές επεμβάσεις το αντίστοιχο ποσοστό είναι 50%) και το κόστος της επέμβασης συνολικά οικονομικότερο μιας και δεν απαιτείται νοσηλεία στη κλινική (ο ασθενής αποχωρεί άμεσα).

Ο Ιατρός κ.Μαύρος προσφέρει τη διαδικασία απλά και οικονομικά σε ημέρα και ώρα της επιλογής σας και για τα αποτέσματα της επεμβατικής μεθόδου που θα επιλέξετε,εγγύηση αποτελούν οι 300-400 ασθενείς ετησίως που τον εμπιστεύονται για την υγεία τους.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στην ώρα που επιθυμείτε άμεσα: 2310276699 και 6945294689

 

 

 

Αποκλειστικά θα βρείτε στο Ιατρείο μας τη νέα κόλλα κιρσών που μειώνει την ανάγκη για ενοχλητικά τσιμπήματα κατα τη διάρκεια της επέμβασης στο ελάχιστο

 

 

Μέσα σε 45 λεπτά και χωρίς την ανάγκη γενικής ή ραχιαίας αναισθησίας ολοκληρώνεται η επέμβαση και μπορείτε να επιστρέψετε στη καθημερινότητα σας,χωρίς τομές και ανάγκη για νοσηλεία.

 

Κατα τη διάρκεια της επέμβασης ο Αγγειοχειρουργός κ.Μαύρος με τη βοήθεια εξελιγμένου υπερηχοτομογραφικού ελέγχου καθετηριάζει τις προβληματικές φλέβες και τοποθετεί την ειδική κόλλα με άμεσο αποτέλεσμα τη πλήρη εξαφάνιση τους.

Η επέμβαση ολοκληρώνεται σε 45 λεπτά και η επιστροφή στη καθημερινότητα είναι άμεση.

 

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια θεραπεία κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας με χρήση laser. Η σαφηνεκτομή laser απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία και διαρκεί 45 λεπτά εώς 1 ώρα. Ο ασθενής φεύγει μετά απο 1 ώρα απο τη κλινική και μπορεί από την ίδια ημέρα να περπατήσει κανονικά. Ολόκληρη η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη.

Η σκληροθεραπεία με αφρό είναι μια τεχνική που όταν πραγματοποιείται σωστά προσφέρει άριστα αποτελέσματα,χωρίς επιπλοκές και δυσάρεστα αποτελέσματα. Μέχρι και σήμερα με βάση τη διεθνή πρακτική και βιβλιογραφία η μέθοδος αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιόπιστο τρόπο αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων ευρυαγγειών και μικρών κιρσών,όσον αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα. Στην ουσία πρόκειται για αυστηρά ιατρική επεμβατική πράξη που διέπεται από κανόνες και υψηλή εξειδίκευση. Η σκληροθεραπεία με αφρό είναι εξέλιξη της πρωτότυπης σκληροθεραπείας όπου το υγρό φάρμακο χορηγούταν σε κανονική μορφή ενδοφλεβίως με τελικό στόχο τη πρόκληση τεχνητής ελεγχόμενης θρόμβωσης και καταστροφή του αγγείου. Είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει μεγάλη εμπειρία απο τον θεράποντα Ιατρό,μιας και διαφορετικού διαμέτρου φλέβες σε διαφορετικά σημεία του σώματος,απαιτούν διαφορετική συγκέντρωση του χορηγούμενου φαρμάκου καθώς και διαφορετική τεχνική. Πρόκειται για παρεξηγημένη τεχνική μιας και δυστυχώς,όταν δεν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό,συνήθως τα αποτελέσματα είναι τα μή αναμενόμενα. Στο ιατρείο μας θα βρείτε ΜΟΝΟ επώνυμα προιόντα σκληροθεραπείας σε όλες τις συγκεντρώσεις με σκοπό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κόστος της σκληροθεραπείας με αφρό διαφοροποιείται ανάλογα την έκταση του αισθητικού προβλήματος και τη διαφορετική διάμετρο των ευρυαγγειών-κιρσών που χρειάζεται να αντιμετωπισθούν. Το εύρος των τιμών ποικίλει από 50-300 ευρώ

Ακόμα μια αποκλειστικότητα στη Θεσσαλονίκη, η νέα φλεβική ύπερ-κόλλα Venaseal™ ,η οποία έφερε επανάσταση στην αντιμετώπιση της φλεβικής ανεπάρκειας και των κιρσών. Τα πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου: 1.Δεν απαιτεί καμμία μορφή αναισθησίας,ούτε καν τη τοπική περιοχική αναισθησία που χρησιμοποιείται στις υπόλοιπες αναίμακτες μεθόδους 2.Δεν απαιτεί την εφαρμογή ειδικής κάλτσας μετά την επέμβαση 3.ΑΜΕΣΗ επιστροφή στο σπίτι,στην εργασία και στις υπόλοιπες κοινωνικές δραστηριότητες 4.Δεν χρησιμοποιεί θερμική ενέργεια περιορίζοντας τις μελανιές Ο Ιατρός ειδικός Αγγειοχειρουργός Dr.Μαύρος προσφέρει πλέον στη Θεσσαλονίκη την επιλογή αυτής της επεμβατικής μεθόδου στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης ,και όπως πάντα με γνώμονα το δικαίωμα σε όλους τους ασθενείς στις καλύτερες επεμβατικές μεθόδους ,στις καλύτερες τιμές.

Η τελευταία εξέλιξη στην αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων όπως κιρσοί,φλεβίτιδα και το φλεβικό έλκος είναι η χρήση του laser , με το οποίο πλέον η επέμβαση της σαφηνεκτομής γίνεται γρήγορα,αναίμακτα και ανώδυνα. Ας δούμε όμως το πραγματικό κόστος της επέμβασης με laser και από τι εξαρτάται : 1.Βασικός παράγοντας είναι η ασφαλιστική ικανότητα του/της ασθενούς.Αν υπάρχει ασφαλιστική ικανότητα (ΙΚΑ κτλ) εννοείται πως το κόστος θα είναι χαμηλότερο σε σχέση ασθενούς χωρίς αυτήν. 2.Η κλινική που θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση.Διάφορες κλινικές προσφέρουν διάφορες τιμές,οπότε ο ασθενής καλείται να αποφασίσει σε αυτό το στάδιο την επιλογή της κλινικής. 3.Ο τύπος του laser που θα χρησιμοποιηθεί.Η εξέλιξη της τεχνολογίας πλέον μπορεί να μας προσφέρει το καλύτερο χειρουργικό αποτέλεσμα αρκεί ο Ιατρός να είναι απόλυτα εξοικιωμένος και εκπαιδευμένος σε αυτήν.Εδώ και 10 χρόνια περίπου η αναίμακτη αντιμετώπιση των φλεβικών παθήσεων έχει προοδεύσει από τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων (RF) μέχρι το laser το οποίο εξαρτάται από το μήκος κύμματος που διοχετεύει το φώς (980nm-1080nm) και τη τελευταία εξέλιξη στα 1470nm.Ο ασθενής θα πρέπει ΠΑΝΤΑ να ρωτάει με τι τρόπο θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση μιας και το κόστος είναι ανάλογο της τεχνολογίας που θα χρησιμοποιηθεί. 4.Το στάδιο της πάθησης που έχει ο/η ασθενής.Εννοείται οτι στον/στην ασθενή που αποφασίζει να πραγματοποιήσει επέμβαση σε αρχικό στάδιο,το κόστος είναι σημαντικά χαμηλότερο. Ο Ιατρός κ.Μαύρος προσφέρει ΜΟΝΟ τη τελευταία εξέλιξη του laser 1470nm το οποίο παγκοσμίως έχει σε όλες τις μελέτες τα καλύτερα επεμβατικά αποτελέσματα.Η αποκατάσταση είναι άμεση μιας και η επέμβαση πραγματοποιείται αναίμακτα και ανώδυνα με επιστροφή στη καθημερινότητα άμεσα. Το συνολικό κόστος της επέμβασης κυμαίνεται από 1500 εώς 1900 ευρώ (συμπεριλαμβάνονται όλα τα έξοδα στη τιμή).

Η χρήση του laser στην αντιμετώπιση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας προσφέρει μια ασφαλέστατη επιλογή ΜΟΝΟ όταν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία κάνοντας την επέμβαση τελείως ανώδυνη και άνετη για τον/την ασθενή.Μετά από εξονυχιστική χαρτογράφηση του φλεβικού δικτύου και πάντα με τη χρήση υπερήχου η προβληματική φλέβα παρακεντείται και εισάγεται η οπτική ίνα μέχρι εκεί που ο Αγγειοχειρουργός κρίνει ασφαλές και αποτελεσματικό. Γίνεται κατανοητό πως κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά μιας και η φλεβική ανατομία ποικίλει,άρα και η συνήθης ερώτηση απο τους ασθενείς για το κόστος εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η επέμβαση με laser σε ένα τυπικό περιστατικό διαρκεί 45 λεπτά με 1 ώρα και μετά το πέρας αυτής ο ασθενής μπορεί να περπατήσει κανονικά και να κάνει τις συνηθισμένες δραστηριότητες του χωρίς κανένα δισταγμό.Η αποχώρηση από τη κλινική γίνεται μετά από 1 ώρα. Μετεγχειρητικά στον ασθενή χορηγείται προληπτικά αντιβίωση ευρέος φάσματος και ένα ήπιο παυσίπονο άν και εφόσον χρειαστεί.Ο αρχικός έλεγχος πραγματοποιείται στο Ιατρείο μετά από 5-7 ημέρες. Συνηθισμένες μετεγχειρητικές ενοχλήσεις αποτελούν το ήπιο τράβηγμα στη περιοχή του μηρού και μικρές εκχυμώσεις (μελανιές),καταστάσεις που υποχωρούν το αργότερο μετά απο 10 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΙΜΟ όταν η επέμβαση πραγματοποείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό στο laser. Εμπιστευθείτε μας και πραγματοποιήστε την επέμβαση σας με ασφάλεια και αποτελεσματικά και πάντα στις καλύτερες τιμές.