Νέα

Η χρήση του laser στην αντιμετώπιση της χρόνιας φλεβικής ανεπάρκειας προσφέρει μια ασφαλέστατη επιλογή ΜΟΝΟ όταν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό πάνω στην συγκεκριμένη τεχνολογία. Όλη η διαδικασία πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία κάνοντας την επέμβαση τελείως ανώδυνη και άνετη για τον/την ασθενή.Μετά από εξονυχιστική χαρτογράφηση του φλεβικού δικτύου και πάντα με τη χρήση υπερήχου η προβληματική φλέβα παρακεντείται και εισάγεται η οπτική ίνα μέχρι εκεί που ο Αγγειοχειρουργός κρίνει ασφαλές και αποτελεσματικό. Γίνεται κατανοητό πως κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται ξεχωριστά μιας και η φλεβική ανατομία ποικίλει,άρα και η συνήθης ερώτηση απο τους ασθενείς για το κόστος εξαρτάται από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες. Η επέμβαση με laser σε ένα τυπικό περιστατικό διαρκεί 45 λεπτά με 1 ώρα και μετά το πέρας αυτής ο ασθενής μπορεί να περπατήσει κανονικά και να κάνει τις συνηθισμένες δραστηριότητες του χωρίς κανένα δισταγμό.Η αποχώρηση από τη κλινική γίνεται μετά από 1 ώρα. Μετεγχειρητικά στον ασθενή χορηγείται προληπτικά αντιβίωση ευρέος φάσματος και ένα ήπιο παυσίπονο άν και εφόσον χρειαστεί.Ο αρχικός έλεγχος πραγματοποιείται στο Ιατρείο μετά από 5-7 ημέρες. Συνηθισμένες μετεγχειρητικές ενοχλήσεις αποτελούν το ήπιο τράβηγμα στη περιοχή του μηρού και μικρές εκχυμώσεις (μελανιές),καταστάσεις που υποχωρούν το αργότερο μετά απο 10 ημέρες. Το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΙΜΟ όταν η επέμβαση πραγματοποείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό στο laser. Εμπιστευθείτε μας και πραγματοποιήστε την επέμβαση σας με ασφάλεια και αποτελεσματικά και πάντα στις καλύτερες τιμές.

Η επέμβαση της σαφηνεκτομής πλέον γίνεται διαδικασία 45 λεπτών με το νέο σύστημα laser σε αποκλειστικότητα απο τον Dr.Μαύρο,Αγγειοχειρουργό με εξειδίκευση στην αντιμετώπιση των κιρσών και της φλεβικής ανεπάρκειας με χρήση laser.

Περισσότερα...

Ο Dr.Μαύρος είναι εξειδικευμένος Αγγειοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη,καλύπτοντας επεμβατικά ολόκληρη την Ελλάδα και με έντονη παρουσία στα Βαλκάνια.Ασχολείται εξειδικευμένα με τις φλεβικές παθήσεις και ιδιαίτερα πρωτοπορεί στην αναίμακτη θεραπεία τους με laser

Περισσότερα...

Αποτέλεσμα σαφηνεκτομής πριν και μετά απο 1 μήνα,με το νέο laser 5ης γενιάς 1470nm σε αποκλειστικότητα από τον Dr.Μαύρο και την ομάδα του.Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία και εόναι ανώδυνη και αναίμακτη.Η διάρκεια παραμονής του/της ασθενούς στη κλινική είναι 2 ώρες.Επιστροφή στη καθημερινότητα άμεσα.

Περισσότερα...