Νέα

Οι ευρυαγγείες αποτελούν το συνηθέστερο αισθητικό αλλά και λειτουργικό πρόβλημα σε διάφορες περιοχές του σώματος (πόδια-πρόσωπο-κορμός)

Αυτές οι ανεπιθύμητες κόκκινες και μπλέ φλέβες βρίσκονται πολύ κοντά στην επιδερμίδα και απλά και μόνο η ύπαρξη τους προκαλεί σοβαρό αισθητικό πρόβλημα.

Σε αποκλειστικότητα στο ιατρείο μας θα βρείτε το υπερσύγχρονο Γερμανικής τεχνολογίας διοδικό laser το οποίο με αυτόματη ανάγνωση της επιδερμίδας μπορεί και εναλλάσει διπλό μήκος κύμματος (810 και 940nm) δίνοντας λύση και στα 2 χρώματα (μπλέ και κόκκινο).

Η κάθε συνεδρία διαρκεί από 30 εώς 60 λεπτά και πραγματοποιείται εντελώς ανώδυνα στην άνεση του Ιατρείου.

Το διοδικό laser προσφέρει ταχύτητα και άνεση χωρίς τις ανεπιθύμητες επιπλοκές παλαιότερων τύπων laser όπως το έγκαυμα και οι δυσχρωμίες.Είναι αναίμακτο σε σχέση με παλιότερες θεραπευτικές προσεγγίσεις που πλέον έχουν εγκαταλειφθεί,όπως η σκληροθεραπεία.

Επίσης δεν χρειάζεται εφαρμογή οποιουδήποτε μέσου συμπίεσης (κάλτσες) ή η αποφυγή οποιασδήποτε δραστηριότητας (γυμναστήριο,ντουζ κτλ).

 

Η επιλογή του Ειδικού Αγγειοχειρουργού και του είδους της επέμβασης που θα επιλέξει ο ασθενής είναι τα σημεία-κλειδιά που επηρεάζουν το αίσθημα ασφάλειας πριν την επέμβαση,το αποτέλεσμα αλλά και τις τυχόν ανεπιθύμητες επιπλοκές μετά την επέμβαση.

Παγκοσμίως τις παθήσεις των αγγείων αναλαμβάνει ώς θεράπων Ειδικός Αγγειολόγος-Αγγειοχειρουργός και αυτό συμβαίνει για τους εξής λόγους:

1.Σωστή διάγνωση και αναγνώριση της αγγειακής παθολογίας στο Ιατρείο με χρήση ειδικού υπερήχου (triplex)

2.Υπεύθυνη ενημέρωση για όλους τους πιθανούς τρόπους αντιμετώπισης της πάθησης

3.Αναλυτικός σχεδιασμός της επέμβασης με μετρήσεις εφόσον πρόκειται για επιλογή αναίμακτης μεθόδου

4.Αίσθημα ασφάλειας στον ασθενή μιας και ο Αγγειοχειρουργός κατέχει τη μέγιστη εμπειρία στις αντίστοιχες επεμβάσεις

Ο Dr. Μαύρος είναι ειδικός Αγγειοχειρουργός με εξειδίκευση στις αναίμακτες επεμβάσεις κιρσών-φλεβικής ανεπάρκειας με χρήση laser τελευταίας τεχνολογίας.Διαθέτει πολύχρονη εμπειρία έχοντας αντιμετωπίσει πάνω από 3000 ασθενείς με κιρσούς και φλεβική ανεπάρκεια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο προγραμματισμός της επέμβασης γίνεται άμεσα στο Ιατρείο με χρήση υπερήχου τελευταίας τεχνολογίας (triplex).Η επέμβαση πραγματοποιείται στη Βιοκλινική Θεσσαλονίκης με τοπική αναισθησία και διαρκεί 45-60 λεπτά το κάθε κάτω άκρο.Ο ασθενής αποχωρεί από τη κλινική μετά από 1-2 ώρες και επιστρέφει στη καθημερινότητα του. 

Παρακάτω βλέπετε το αποτέλεσμα μερικών επεμβατικώνπεριστατικών Μαρτίου 2020:

 

 

 

Το ιατρικό laser έφερε επανάσταση στη θεραπεία των μικρών ανεπιθύμητων ευρυαγγειών λόγω:

1.Της εξαιρετικής αποτελεσματικότητας σε σχέση με παλιότερες μεθόδους

2.Το μόνιμο αποτέλεσμα 

3.Την απουσία ανεπιθύμητων επιπλοκών σε σχέση με παλιότερες μεθόδους

 

Η θεραπεία πραγματοποιείται στο Ιατρείο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα και η αίσθηση του πόνου είναι εξαιρετικά ανεκτή στη πλειοψηφία των ασθενών.

Τοπικά στην υπό θεραπεία περιοχή εμφανίζεται ερυθρότητα η οποία υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.Άμεσα πρέπει να τοποθετείται ενυδατική κρέμα και αν η θεραπεία γίνεται σε καλοκαιρινούς μήνες απαιτείται η χρήση αντιηλιακού με μεγάλο δείκτη προστασίας για τις επόμενες ημέρες.

Για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα προτείνουμε την επανάληψη 3 εώς 6 φορές με μεσοδιάστημα ανάμεσα τους τις 30-45 ημέρες.

Το κόστος είναι προσιτό και οι τιμές της θεραπείας ξεκινούν από τα 50 ευρώ.

 

Στην εικόνα απεικονίζεται ασθενής μετά από 3 θεραπείες

 

Ασθενής με αποτέλεσμα μετά από 5 θεραπείες

Ασθενής μετά από 6 θεραπείες

 

Ο Ειδικός Αγγειοχειρουργός Dr. Μαύρος με πολύχρονη εμπειρία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό διαθέτει σε αποκλειστικότητα στη Βόρειο Ελλάδα το νέο ιατρικό laser θεραπείας ευρυαγγειών προσφέροντας εφαρμογές στα πόδια,στο πρόσωπο αλλά και σε όλες τις περιοχές με ανεπιθύμητες φλέβες με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

 

Αποκλειστικά στο Ιατρείο μας θα βρείτε το μοναδικό laser που εξαφανίζει τις ευρυαγγείες σε λίγες συνεδρίες εντελώς ανώδυνα

Το νέο υπερσύγχρονο laser δρά αποκλειστικά στις ευρυαγγείες είτε αυτές είναι χρώματος μπλέ,είτε κόκκινο

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τη πρώτη συνεδρία και η εφαρμογή του laser γίνεται στο Ιατρείο εντελώς ανώδυνα και πάντα με τη προσωπική επίβλεψη του ειδικού Αγγειολόγου-Αγγειοχειρουργού κ.Μαύρου

Εφαρμογή πρώτης φοράς

Προγραμματίστε άμεσα την επίσκεψη σας για να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέχρι το καλοκαίρι στο 2310276699

 

Η επέμβαση αφαίρεσης κιρσών και διόρθωσης της υποκείμενης φλεβικής ανεπάρκειας που τους δημιουργεί αντιμετωπίζεται πλέον με τη χρήση σύγχρονου διοδικού laser 1470nm.

Η επέμβαση χαρακτηρίζεται από το γρήγορο χρόνο αποκατάστασης ,την ασφάλεια από ανεπιθύμητες μετεγχειρητικές επιπλοκές αλλά και την ευκολία για τον ασθενή ώς επέμβαση 1 ημέρας.

Ο Ειδικός Αγγειοχειρουργός-Αγγειολόγος κ.Μαύρος θεωρείται κορυφαίος στην επεμβατική Αγγειοχειρουργική στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό οπού δραστηριοποιείται.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας για οποιοδήποτε Αγγειολογικό πρόβλημα σας απασχολεί

 

Η αντιμετώπιση των κιρσών και η διόρθωση της υποκείμενης φλεβικής ανεπάρκειας είναι πλέον μια απλή διαδικασία στην οποία όλοι οι πάσχοντες μπορούν να υποβληθούν,ανεξάρτητα ηλικίας,άλλων χρόνιων νοσημάτων αλλά και το πλεονάζων σωματικό βάρος,παράγοντες που αποκλείουν ασθενείς από παλιότερες και μη αποτελεσματικές χειρουργικές επεμβάσεις

Πλέον με μια απλή παρακέντηση της πάσχουσας φλέβας,πάντα υπό απλή τοπική αναισθησία,εισάγουμε και τοποθετούμε με ακρίβεια χιλιοστού μιας τελευταίας γενιάς οπτική ίνα και χρησιμοποιώντας θερμική ενέργεια από το ενδοφλέβιο LASER,προκαλούμε καταστροφή της ανεπιθύμητης φλέβας και των αντιαισθητικών κλάδων της

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 45 λεπτά εντελώς ανώδυνα,αναίμακτα και αποφεύγοντας τομές και ράμματα.Στο πόδι τοποθετείται ειδική κάλτσα διαβαθμιζόμενης συμπίεσης και ο ασθενής μπορεί να αποχωρήσει επιστρέφοντας στις καθημερινές του δραστηριότητες

Τα αποτελέσματα είναι ΜΟΝΙΜΑ σε ποσοστό 95% των ασθενών (σε σχέση με παλιότερες χειρουργικές επεμβάσεις το αντίστοιχο ποσοστό είναι 50%) και το κόστος της επέμβασης συνολικά οικονομικότερο μιας και δεν απαιτείται νοσηλεία στη κλινική (ο ασθενής αποχωρεί άμεσα).

Ο Ιατρός κ.Μαύρος προσφέρει τη διαδικασία απλά και οικονομικά σε ημέρα και ώρα της επιλογής σας και για τα αποτέσματα της επεμβατικής μεθόδου που θα επιλέξετε,εγγύηση αποτελούν οι 300-400 ασθενείς ετησίως που τον εμπιστεύονται για την υγεία τους.

Προγραμματίστε το ραντεβού σας στην ώρα που επιθυμείτε άμεσα: 2310276699 και 6945294689

 

 

 

Αποκλειστικά θα βρείτε στο Ιατρείο μας τη νέα κόλλα κιρσών που μειώνει την ανάγκη για ενοχλητικά τσιμπήματα κατα τη διάρκεια της επέμβασης στο ελάχιστο

 

 

Μέσα σε 45 λεπτά και χωρίς την ανάγκη γενικής ή ραχιαίας αναισθησίας ολοκληρώνεται η επέμβαση και μπορείτε να επιστρέψετε στη καθημερινότητα σας,χωρίς τομές και ανάγκη για νοσηλεία.

 

Κατα τη διάρκεια της επέμβασης ο Αγγειοχειρουργός κ.Μαύρος με τη βοήθεια εξελιγμένου υπερηχοτομογραφικού ελέγχου καθετηριάζει τις προβληματικές φλέβες και τοποθετεί την ειδική κόλλα με άμεσο αποτέλεσμα τη πλήρη εξαφάνιση τους.

Η επέμβαση ολοκληρώνεται σε 45 λεπτά και η επιστροφή στη καθημερινότητα είναι άμεση.

 

Σε αυτό το βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε μια θεραπεία κιρσών και φλεβικής ανεπάρκειας με χρήση laser. Η σαφηνεκτομή laser απαιτεί μόνο τοπική αναισθησία και διαρκεί 45 λεπτά εώς 1 ώρα. Ο ασθενής φεύγει μετά απο 1 ώρα απο τη κλινική και μπορεί από την ίδια ημέρα να περπατήσει κανονικά. Ολόκληρη η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη και αναίμακτη.

Η σκληροθεραπεία με αφρό είναι μια τεχνική που όταν πραγματοποιείται σωστά προσφέρει άριστα αποτελέσματα,χωρίς επιπλοκές και δυσάρεστα αποτελέσματα. Μέχρι και σήμερα με βάση τη διεθνή πρακτική και βιβλιογραφία η μέθοδος αποτελεί τον ΜΟΝΑΔΙΚΟ αξιόπιστο τρόπο αντιμετώπισης των ανεπιθύμητων ευρυαγγειών και μικρών κιρσών,όσον αφορά το αισθητικό αποτέλεσμα. Στην ουσία πρόκειται για αυστηρά ιατρική επεμβατική πράξη που διέπεται από κανόνες και υψηλή εξειδίκευση. Η σκληροθεραπεία με αφρό είναι εξέλιξη της πρωτότυπης σκληροθεραπείας όπου το υγρό φάρμακο χορηγούταν σε κανονική μορφή ενδοφλεβίως με τελικό στόχο τη πρόκληση τεχνητής ελεγχόμενης θρόμβωσης και καταστροφή του αγγείου. Είναι απολύτως απαραίτητο να υπάρχει μεγάλη εμπειρία απο τον θεράποντα Ιατρό,μιας και διαφορετικού διαμέτρου φλέβες σε διαφορετικά σημεία του σώματος,απαιτούν διαφορετική συγκέντρωση του χορηγούμενου φαρμάκου καθώς και διαφορετική τεχνική. Πρόκειται για παρεξηγημένη τεχνική μιας και δυστυχώς,όταν δεν πραγματοποιείται από εξειδικευμένο Αγγειοχειρουργό,συνήθως τα αποτελέσματα είναι τα μή αναμενόμενα. Στο ιατρείο μας θα βρείτε ΜΟΝΟ επώνυμα προιόντα σκληροθεραπείας σε όλες τις συγκεντρώσεις με σκοπό το επιθυμητό αποτέλεσμα. Το κόστος της σκληροθεραπείας με αφρό διαφοροποιείται ανάλογα την έκταση του αισθητικού προβλήματος και τη διαφορετική διάμετρο των ευρυαγγειών-κιρσών που χρειάζεται να αντιμετωπισθούν. Το εύρος των τιμών ποικίλει από 50-300 ευρώ