“Γνωρίζω πλέον καλά ποιο πρόβλημα υγείας με απασχολεί και πως μπορώ να το αντιμετωπίσω. Ευχαριστώ πολύ!”

– Στέφανος Μ.

“Εξαιρετικός γιατρός και καλός άνθρωπος.”

– Λουντμίλα Ι.

“Πολύ καλός γιατρός και καλός άνθρωπος.”

– Αννα Α.

“Είχα μια φανταστική εμπειρία στο γραφείο του κ.Μαύρου όταν έκανα τη σκληροθεραπεία στις φλέβες μου. Το προσωπικό του γραφείου σας κάνει να αισθάνεστε άνετα όταν φτάσετε. Ο κ.Μαύρος και το προσωπικό του είναι εξαιρετικά καταρτισμένοι, προσεκτικοί και εμπεριστατωμένοι πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη διαδικασία. Ο κ.Μαύρος μου τηλεφώνησε μετά από τη διαδικασία να έρθει σε επαφή μαζί μου για να σιγουρευτώ ότι ήμουν εντάξει. Θα τον συνιστούσα σε οποιονδήποτε από τους φίλους και την οικογένειά μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησε να εξαφανιστούν οι «προβληματικές» φλέβες μου! Σας ευχαριστώ!”

– Μαρία Μ.

“Είχα φλεβίτιδα και κιρσούς για πολύ καιρό και τελικά προκαλούσαν προβλήματα κυκλοφορίας. Ο γενικός μου ιατρός με συνέστησε στον κ.Μαύρο. Η εμπειρία μου ήταν πολύ ευχάριστη. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά φιλικό και πάνω απ 'όλα, ο ιατρός έκανε μεγάλη δουλειά με την επέμβαση. Θα συνιστούσα αυτό το μέρος σε οποιονδήποτε χρειάζεται έλεγχο για τις φλέβες του..”

– Κατερίνα Γ

“Είχα μια θαυμάσια εμπειρία με τον κ.Μαύρο και σίγουρα θα το συνιστούσα και θα επιστρέψω. Εξήγησε λεπτομερώς τη διαδικασία και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου πριν ξεκινήσει τη θεραπεία μου. Το γραφείο του είναι άψογο και το προσωπικό του είναι πολύ φιλικό.”

– Στέλλα Β.

“Είμαι ασθενής του ιατρού από τον Απρίλιο του 2012. Εκείνη την εποχή, είχα βιώσει ένα περίεργο πρήξιμο στο αριστερό μου πόδι που αποδείχτηκε θρόμβος αίματος και ο ιατρός με θεραπεύει έκτοτε. Είμαι χαρούμενος που λέω, λιγότερο από ένα χρόνο αργότερα, το πόδι μου είναι σχεδόν πίσω στο φυσιολογικό λόγω της σαφούς καθοδήγησης, της εμπειρίας, του επαγγελματισμού και της καλοσύνης του ιατρού. Είμαι πολύ χαρούμενος που τον είχα δίπλα μου κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου.”

– Κώστας Η.

“Αγαπητέ κ.Μαύρο,πώς μπορώ να αρχίσω να σας ευχαριστώ; Η συμπόνια, η αφοσίωσή σας και η αγάπη για το επάγγελμά σας σας κάνουν τον υπέροχο γιατρό που είστε. Η επιμονή σας είναι εμπνευσμένη, καθώς προσπαθείτε να διατηρήσετε τη γενική ευημερία του ασθενούς σας. Εξαντλείτε κάθε δυνατότητα. Η άμεση ανταπόκριση και η παρέμβασή σας έσωσαν το πόδι μου και μου επέτρεψαν την πλήρη και υγιή αποκατάσταση. Γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο δεν θα ήταν δυνατό από τη φροντίδα ενός άλλου χειρουργού. Ο στόχος σας είναι να παρέχετε εξαιρετική ιατρική φροντίδα για να εξασφαλίσετε θετικά αποτελέσματα. Είστε κόσμημα στο ιατρικό επάγγελμα και ένας θαυματουργός ιατρός στους ασθενείς σας. Είμαι για πάντα ευγνώμων σε σας.”

– Βασιλική Κ.

“Ελπίζω ότι η ιστορία μου θα βοηθήσει οποιονδήποτε αναζητά έναν αγγειακό χειρούργο και θέλει να σιγουρευτεί ότι παίρνει την καλύτερη φροντίδα και πιθανή έκβαση. Η ανησυχία της οικογένειάς μου ήταν σε κρίσιμο επίπεδο όταν η μητέρα μου είπε ότι θα έχανε το πόδι της. Το πόδι της έγινε μαύρο και το αποτέλεσμα χωρίς ακρωτηριασμό θα ήταν κάτι πιο θανατηφόρο.

Οι γιατροί σε άλλο κοντινό νοσοκομείο μου είπαν ότι η μαμά ήταν «κίνδυνος» για οποιαδήποτε περαιτέρω χειρουργική επέμβαση. Την είχα πάρει στους κορυφαίους γιατρούς και τους είχα δει για εβδομάδες στο τέλος προσπαθώντας να βρω λύσεις γι 'αυτήν, αλλά δεν έμεινε κανένας. Οι γιατροί εκεί ήταν φιλικοί και πολύ αφοσιωμένοι στην βοήθεια της, αλλά αισθάνθηκαν ότι δεν θα επιβιώσει από χειρουργική επέμβαση.

Αφού παραιτήθηκα από τη μοίρα της μητέρας μου, κάποιος μου είπε για τον κ.Μαύρο. Έστειλα τη μητέρα μου να τον δει, αλλά δεν παρακολούθησα τη συνάντηση. Ήξερα τι θα πει ο γιατρός ... το ίδιο πράγμα με όλους τους άλλους, ή έτσι σκέφτηκα. μέσα μου δεν πίστευα ότι κανείς θα μπορούσε να την βοηθήσει.

Ο ιατρός μου τηλεφώνησε και ήταν ισχυρός στο τηλέφωνο και είπε "Νομίζω ότι μπορώ να την βοηθήσω." Η μητέρα μου πήγε σε χειρουργική επέμβαση και όλα πήγαν πολύ καλά. Η επέμβαση έσωσε το πόδι της, το πόδι της και τη ζωή της! Το να λέει ότι ήταν ένα θαύμα είναι μια υποτίμηση. Η ψυχική κατάσταση της μαμάς μου και η ικανότητά της να δουλεύει με κανέναν δεν ήταν τόσο εύκολη, επειδή κουράστηκε να αγωνίζεται. Ο κ.Μαύρος έσωσε κυριολεκτικά τη ζωή της μητέρας μου.”

– Βασίλης Σ.