Ο ειδικός Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη Dr. Μαύρος Δημήτριος είναι εξειδικευμένος σε όλες τις σύγχρονες αλλά και κλασσικές τεχνικές της Αγγειοχειρουργικής.

Ασχολείται με όλες τις Αγγειοχειρουργικές παθήσεις είτε αυτές είναι αρτηριακές (ανευρύσματα-αρτηριακές στενώσεις-στένωση καρωτίδας),είτε αυτές είναι φλεβικές (ευρυαγγείες, κιρσοί, φλεβίτιδα, θρομβώσεις).

Έχοντας ολοκληρώσει την εκπαίδευση του στη Θεσσαλονίκη ο Αγγειοχειρουργός Dr. Μαύρος, διετέλεσε Διευθυντής Αγγειοχειρουργικής του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου πραγματοποιώντας επιτυχώς πάνω από 1000 επεμβάσεις όλου του Αγγειοχειρουργικού φάσματος.

Ο Αγγειοχειρουργός Dr. Μαύρος με έδρα την Θεσσαλονίκη, εξειδικεύτηκε στις αναίμακτες τεχνικές αντιμετώπισης της φλεβίτιδας και των κιρσών (LASER - RF - Microfoam) στην Αγγλία και στο καλύτερο παγκοσμίως Αγγειοχειρουργικό κέντρο του καθηγητού Dr.Mark Whiteley.

Ο Αγγειολόγος - Αγγειοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη Dr. Μαύρος Δημήτριος εξειδικεύτηκε στις αναίμακτες τεχνικές αντιμετώπισης των αρτηριακών στενώσεων και ανευρυσμάτων (Αγγειοπλαστική - EVAR).

Πλέον είναι Υπεύθυνος Αγγειοχειρουργικής της Βιοκλινικής Θεσσαλονίκης καλύπτοντας τακτικά και επείγοντα Αγγειοχειρουργικά περιστατικά.

Ο Αγγειοχειρουργός στη Θεσσαλονίκη Dr. Μαύρος διατηρεί Ιατρείο στην οδό Εγνατίας 96 οπού παρακολουθεί όλους τους ασθενείς με οτιδήποτε πιο σύγχρονο απεικονιστικό μέσο υπάρχει.

Στο Ιατρείο εκτελούνται διαγνωστικά από αναίμακτο doppler και triplex φλεβών-αρτηριών. Θεραπευτικά εκτελούνται σκληροθεραπεία με αφρό και laser ευρυαγγειών δημιουργώντας το μοναδικό Ιατρικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα εξειδικευμένο στην Αγγειολογία και Αγγειοχειρουργική. Ο Αγγειοχειρουργός Dr.Μαύρος με έδρα την Θεσσαλονίκη είναι καταξιωμένος ομιλητής σε διάφορα Ιατρικά συνέδρια και συγγραφέας επιστημονικών άρθρων σχετικά με την Αγγειολογία και την Αγγειοχειρουργική.

Με υπευθυνότητα απέναντι στον ασθενή, εξειδίκευση στις σύγχρονες αναίμακτες τεχνολογίες και εμπειρία στη διάγνωση και αντιμετώπιση ο Αγγειοχειρουργός Dr. Μαύρος αναλαμβάνει και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.